Arbetsläger 3:51

Alla inlägg den 7 februari 2010

Av Janne - 7 februari 2010 17:26

Gårdagen blev som vi tänkt oss, vi var och handlade på förmiddagen, sedan kom Malin med familj över och fikade, med semlor som tilltugg. Samtidigt dök Ella och Ville upp, de skulle ju sova över här när mamma och pappa var på konsert. Kvällen gick väl också som planerat, med lek och stoj, middag och godis framför tv,n. De slocknade kanske lite senare än vanligt, men de sov båda två när melodifestivalen var slut. Hustrun och jag satt uppe till tolvrycket, men sedan var det dags även för oss också att hoppa i lopplådan.


Kl: 03,00 vaknade Ella och mådde illa, så Hustrun förpassade henne till toaletten och där kom middagen upp. Sedan blev det tre vändor till under den resterande natten. Det var ju inte så lyckat, och det där med spårvagnsmuseet var ju bara att glömma. Dagen har vi tillbringat inomhus, Ella var lite dåsig på förmiddagen, medan hennes lillebror for omkring som ett torrt skinn. Det byggdes med lego, det knådades med lera, och det spelades fotboll, med Morfar som målis. Varje gång han gjorde mål for båda armarna upp i luften, samtidigt som han vrålade MÅÅÅL.


När barnbarnen blivit hämtade tog Hustrun och jag en skön promenad på dryga timmen. Det var ju ett strålande väder, och vi gick b.l.a en sväng på Norrvikens is och tittade på alla nya hus längs stranden. När vi kom in igen ringde Sofia och talade om att Ella hade 39 i feber, inte bra.

Ikväll blir det nog att vi går och trynar ganska tidigt. Hustrun har bara sovit ett par timmar i natt, så hon har lite att ta igen, om det nu går.



  

Mormor tillsammans med Ella och Ville.

 

  

Här var det nya skodon till barnen.

 

  

Här sover Ella sött.

 

  

Ville sätter sej inte bara på tvären ibland, han ligger på tvären också.

 

  

I dag knåpades det med lera, jätte kul tycker Ville.

 

  

Ella ser lite mer sammanbiten ut.

 

  

Och Morfar gjorde en morot.

 

  

Sedan blev det fotboll.

 

  

Vi var inte ensamma på isen på vår promenad.

 

  

Till höger ser ni den berömda "Ryssvillan" från " Apoteksmorden" i början

av förra seklet.

 

  

Snygga hattar på grindstolparna.

 

God natt, och sov gott.

 

 

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4 5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19 20 21
22 23 24 25 26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards