Arbetsläger 3:51

Alla inlägg den 10 juni 2010

Av Janne - 10 juni 2010 12:37

Nu börjar vi se ljuset i tunneln, så att säga. Ja jag menar tömningen av svärfars lägenhet. I måndags kväll var vi där och plockade lite. Hustrun och Svågerns ”halvbror” kom också dit för att få lite prylar. Det är nämligen så att min lilla Hustru har begåvats med 1,5 bror, och det är ju inte så illa. En helbroder, kallad ”Helan” och en halvbroder kallad ”Halvan”. Men egentligen borde det vara tvärt om med tanke på deras omfång. Men nu är det som det är och man kan inte göra så mycket åt den saken.


I tisdags var Hustrun, äldsta dottern och jag på Ikea för att inhandla lite prylar till ”Annexet”. Det blir ju alltid en lång vandring i Ikeas katakomber, men vi lyckades faktiskt att hitta nästan allt vi behövde.


I går var det så dags att återvända till lägenheten för att forsla sopor till tippen i Högdalen. När jag lastade släpet blev det en ”gratis loppis” på gården. Många grannar plockade det de behövde och det är ju bra att saker kommer till användning, och dels blev det lite mindre att köra.

Svägerskan hade lite ”loppis” för sej själv, här om dagen. Vi hade satt ut annons på lite prylar och när de kom för att hämta sakerna passade hon på att bjuda ut lite mera, och det var ju ”kanon”.

En kvinna som skulle köpa v-rums bordet och två fåtöljer, fick en skinnsoffa på köpet, så slapp vi slänga den. Och en kille som var med, fick ”tjock tv,n” om han orkade bära ut den själv. Och det gjorde han, men han var kutryggig som en ”skitnödig hund” medan han bar.

En annan dam som skulle köpa sängen passade på att köpa hallmöbeln också, samt hatthyllan, skostället och en byrå. Så det blev faktiskt lyckat för alla parter.


I kväll ska Hustrun ut med jobbet, få se hur länge hon orkar för det har nog varit tuffare för henne, först åtta timmar på jobbet, och sedan sex sju timmar för att röja. Själv ska jag till tippen och kasta prylar, sedan till Byggmax för att inhandla lister. Ska försöka handla lite också så vi kan livnära oss i helgen.


Ha de så gott, vi hörs.

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards