Arbetsläger 3:51

Alla inlägg den 21 juni 2010

Av Janne - 21 juni 2010 22:12

Först vill vi gratulera vår kompis EVA som fyller xx år i dag.

Puss och kram från oss.


Nu har vi återvänt hem. Det har varit fullt ös hela helgen för att få Annexet färdigställt. I fredags kväll var Hustrun och jag och köpte en snurra, på vägen ut till landet, som vi ska sätta på vår nygamla båt. Klockan blev rätt mycket så det blev inte så mycket gjort på kvällen.


Lördagen började med montering av en ny tv-antenn så Eddie kunde ställa in kanalerna, för något sådant klarar jag inte själv. Det känns som de två haven som möts vid ”Skagen”, de krockar och det blir bara ett virrvarr av allt. Precis som i min gamla skalle. Men nu funkar det perfekt.

Hustrun rödfärgade och fick naturligt vis hjälp av både Ella och Ville. Trädgårdsmöblerna monterades och dynlådan sattes ihop, gardiner sattes upp och mattor lades ut.


Söndagen bjöd på regnskurar hela dagen, och det passade ju bra när Eddie och jag stod ute och monterade spröjs på fönsterbågarna, med regnvatten rinnande ner på halsen. Men nu är allt klart och vi blev ganska nöjda allihopa.


För ovanlighetens skull stannade vi kvar på landet till måndag morgon. Vi var nämligen lediga i dag för att följa Pappa / Svärfar till den sista vilan. Passade på att bjuda Prästen på skjuts till kyrkan när vi åkte in. Begravning är ju alltid en sorglig historia, men en liten glädje blev det ändå för Hustrun och hennes bror. De träffade sin storasyster efter dryga fyrtio år och kemin stämde nog till hundra procent så det blir nog fler träffar framöver, och sådant är ju alltid roligt.


Lite bilder.


  

Målning pågår.

 

  

Antenn montering i snårskogen.

 

  

Tur man kan låna tracktor vid tunga lyft.

 

  

Bäddat för blöt hals.

 

Slutresultatet.

 

  

Norrsida.

 

  

Verandan.


     

Sovrum.

 

     

Kök och vardagsrum.

 

God natt, vi hörs.




Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards