Arbetsläger 3:51

Alla inlägg den 8 mars 2009

Av Janne - 8 mars 2009 22:11

Nu är det söndag kväll, och vi har ätit middag. I dag blev det kyckling gryta special. Hustrun hittade inte något recept, så hon fick göra den efter eget huvud. Hon måste ha en hyfsad skalle för det blir alltid godare när hon improviserar. Efter middagen tog vi en prommis med Affe. Det började snöa lite fint på slutet, så det blir kanske vitt till i morgon. I dag har vi varit på kalas. Lilla Juni fyller 2 år i morgon och hennes föräldrar har båda nyss fyllt år, så de slog ihop allting.  Alla mostrar och morbröder och kusiner var där, så det blev ett himla kramande av barnbarn. De bjöd på smörgåstårta, samt hemmagjord prinsesstårta. Allt var jätte gott. Nu är det långpaus i ”Beck”, så det är bara att ladda bryggaren och pinka huden tills det börjar igen.

God natt.

 
Av Janne - 8 mars 2009 10:31

Skall först och främst rikta ett stort tack till våra barn svärsöner och barnbarn, för en nderhållande kväll med Labero. Kvällen började på restaurang Stockholms fisk. Ett helt godkänt ställe, men med i mitt tycke kall inredning. (Hustrun frös hela kvällen).

Vi åt Najadrökt lax till förrätt, en mycket stor kvadratisk bit, påminde om Rubiks kub, fast aningen mindre och enfärgad, naturligt vis. Till varmrätt åt vi Norsk fjordlax med dillstuvad potatis, mycket gott och stora portioner. Till detta drack hustrun en halvtorr Reiesling, medan jag själv klämde i mej två stora starka. Till kaffet tyckte hustrun att jag hade fått väldigt blanka fina tänder, det visade sig inte bero på vinet hon druckit, utan att jag hade fått två Norska fjäll på dem.

Vi tog sedan en skön promenad till Jakobsgatan för att beskåda Labero. Det var en mycket underhållande underhållning. Vet i f-n hur det gick till. Tog sedan tåget ut till Väsby, där en privatchaufför vid namn Herr Andersson mötte upp. Tack för skjutsen.

 

P.S Jag tog Labero i hand efteråt.

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards