Arbetsläger 3:51

Alla inlägg den 13 maj 2011

Av Janne - 13 maj 2011 20:40

Vi hann ungefär halvvägs så började det stänka, och nu strilar det rätt skapligt. Resan ut gick för övrigt rätt bra, var framme straxt före 18.00 Nu har vi ätit,
varit ut i regnet för att kolla ägorna. Det växer så det knakar i regnet.

Och det var väl det som behövdes antar jag. Det Hustrun sådde förra helgen har redan tittat upp och ser dagens ljus. Och den där apparaten som vi köpte för att skrämma bort sorken verkar vara en riktig flopp. De hade grävt flera hål nu, alldeles bredvid apparaten. Blir nog till att reklamera skiten innan den ramlar ner i ett sorkhål.


 

Grått och blött.

 

  

Hustrun hade hängt upp en ampel förra helgen, tur hon inte satte någon blomma i den.


 

Pionerna har växt väldigt mycket denna vecka.

 

  

 

 


Har även lyssnat på hockeyn ”PÅ RADION”, fick nästan en nostalgitripp, det var ju så man gjorde när man var barn. Vi är ju så omoderna här i lägret så vi har inte trean på burken, och då får man stå sitt eget kast, så att säga.

Men det gick ju bra ändå.


Kommer faktiskt ihåg när ”Ingo och Floyd” möttes. Jag tror det var -59.

Jag var då 10 år och jag fick följa med min far och en sommargäst för att

lyssna på matchen i hans bilradio kl: 02  på natten.

Vi stannade mitt uppe på Singöbron  och lyssnade,

för där var det den bästa mottagningen.

Det var tider det. 


Ha de, vi hörs.

Av Janne - 13 maj 2011 12:10

...man är pigg och på bra humör, det är ju FREDAG. Vi styr nu kosan mot ”Roslagens famn” så fort Hustrun har lagt böckerna på hyllan.

Våra väderrapportörer har ju hotat med regn i flera dagar nu, men det har inte kommit något nämnvärt, och i går hotade de att det skulle regna hela helgen,
och jag som tänkte så gräsmattan på Lördag, typiskt. Nu har jag varit in och kollat på ”Yrvädret”, enligt den prognosen ska det börja regna kl: 19,00 i kväll, och hålla på till kl: 08,00 i morgon bitti. Får nog stå där med uret i handen för att kolla så det stämmer.


Veckan har flutit på som vanligt, mycket att göra och lite betalt, som man säger. Terrassen är klar, sånär som en hylla som Hustrun vill sätta upp, men hon har inte
bestämt sej ännu för vilken typ av hylla hon vill ha, så då blir det att vänta tills tankarna har klarnat för henne. I går kväll planterade hon lite blomster också i rabatten så även där börjar det att ta form.


Nu är det bara två timmar kvar av arbetsdagen, sedan försvinner man som en avlöning, och kommer i bästa fall tillbaka på måndag, kanske.

Jag ska nämligen tippa lite i helgen.


Ha de, vi hörs.

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5 6 7 8
9
10
11
12
13 14
15
16 17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards