Arbetsläger 3:51

Alla inlägg den 21 mars 2010

Av Janne - 21 mars 2010 17:18

Vaknade i lördags till ett rysligt fint väder. Tempen visade på + 5 grader. Inte så illa efter denna istid som varit, och Hustrun hade frukosten färdig. Detta var ett behagligt uppvaknande. Vi åkte iväg till K- rauta och inhandlade ett nytt rör till toan på landet, Hustrun passade på att köpa en ny blomma till sovrummet, vilken överraskning. Tappar man bort henne i ett varuhus är det bara att gå till blomavdelningen, där står hon garanterat och botaniserar bland krukväxterna.


Efter detta åt vi en liten lunch här hemma, och sedan blev det en promenad till Jocke och barnbarnen. Där fick vi fika med mycket goda nybakade bullar som storasyster Wilda hade varit med om att tillverka. Mala var på landet med några kompisar och hade det bra, skulle jag tro. Det blev en halvtimmes promenad dit och lika långt hem så det blev väl en bra motionsrunda.


På kvällen kom fam. Lundqvist över och vi planerade för höstens begivenheter. En liten tripp till Tällberg och Åkerblads hotell. Det ska alltså bli en trevlig och avkopplande resa i början av oktober. Men först blir det förhoppningsvis en skön vår och sommar.


I dag när man vaknade upp var det bara ett rysligt väder. Vi satt nämligen och pratade i går kväll om hur mycket snön smält de senaste dagarna, och vi verkade vara eniga om att det kanske inte skulle dröja så länge innan den var borta. Terrassen började nämligen bli synlig igen, man såg jorden i rabatten och lite av de övervintrande växterna.

Men tji vad man bedrog sej. I dag har ”Kung Bore” kommit tillbaka för att kolla till läget och ösa på med lite mera snö där det fattades. Inte så roligt.

Nu ser det ut som en normal vinter igen här nere, snöslask så långt ögat når.

Men det är nog tyvärr inte det sista bakslaget som kommit, man får nog räkna med 5 -6 st. till om man ska tro på metprologernas statistik.

Lite bilder.


  

Lilla Alma har fått en tablettask som lördagsgodis.

 

  

Här sitter storasyster Wilda och mumsar på sitt godis.

 

  

Sedan blev det lite lek på golvet med lilla dockhuset.

 

  

Nu blir det fika med hem bakta bullar. Alma ser lite skeptisk ut

när hon kollar på drickan, Pappa hade nämligen tagit en slurk

och nu verkar det inte vara mycket kvar. Tänk att man inte kan

lita på föräldrar.

 

  

Här gäller det att hålla tungan i rätt mun, så man inte drattar i.

 

  

Kvällens bokning av höstans begivenhet.

 

  

Inte så roligt att beskåda detta väder.

 

God natt, och sov gott. Och du... dröm om sommar och sol.


Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3
4
5 6 7
8
9
10
11
12
13 14
15
16 17 18 19
20
21
22
23
24
25 26 27 28
29 30 31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards