Arbetsläger 3:51

Alla inlägg den 14 april 2010

Av Janne - 14 april 2010 19:18

Ja idag har man väl gjort lite nytta i alla fall, trodde man. Plockade ur soporna ur soptunnan och åkte till tippen. Luktade inte särskilt gott i bilen, kan jag säga. Den har ju varit full sedan länge, så nu måste det bort så vi kan fylla på lite till.

Läste sedan när jag kom hem att de ska börja tömma soporna igen i april. Onödigt arbete alltså.


Sedan har jag varit lite social och varit över med en liten blomma till närmsta bofasta grannen. Det gäller ju att fjäska lite, frågade nämligen om det gick bra att lägga en roddbåt vid deras brygga i sommar några veckor, och det gick alldeles utmärkt.

Sedan var det lika bra att hälsa på den andra bofasta grannen också när man ändå var på gång att vara trevlig, men det var inte lika givande.

Fick en räkning med mej hem på plogningen i vinter. 1440 :- det tackar man för. Men å andra sidan var det ju bra med plogad väg fram till huset. Det var nog med att skotta resten.


Vidare i dag såg jag en stor Havsörn flyga förbi på låg höjd utanför bryggan, med en hel hoper av måsar efter sej. Jag har även sett två rådjur gott och betat nere vid vassen nu på kvällen. Fast de blev rätt rädda när jag gick ut på kommandobryggan. Hörde lite senare att de gick och grymtade på vägen upp till ”Annexet”.


Har även ätit en god middag, bestående av potatismos och fläskkorv, märk väl att det var hemmagjord potmos. Bara det bästa är gott nog. Ska nu varva ner lite efter dagens bestyr, bänka mej framför burken om det nu är något att titta på.


God natt och sov gott.


Av Janne - 14 april 2010 07:30

God morgon mina vänner. En liten rapport från ”lägret” så här på morgonkulan.

Natten har varit förhållandevis lugn, har sovit som en gris hela natten. Vaknade kl: 05,15 med ett molande öga, och kunde inte somna om.

Har nu varit uppe en stund, ätit en stadig frukost och tagit mina 6 piller, så får vi se hur dagen blir.


  


Kan föresten meddela att det är ett strålande väder här ute i havsbandet, ca:2 grader varmt och det blåser en kylig nordlig vind. Gäller väl att hålla sej i lä.

Men det ska väl inte vara några problem tycker jag.


Ha de, vi hörs.


Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6 7
8
9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24
25
26 27 28 29
30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards