Arbetsläger 3:51

Alla inlägg den 8 augusti 2009

Av Janne - 8 augusti 2009 21:39


I dag har jag varit barnvakt i några omgångar. Med betoning, ”punktmarkering på Ville hallon”. Kan inte fatta hur den lille mannen, med så korta ben kan försvinna så in i helsike fort. Barnen var ute på gården och lekte, och jag skulle bara som hastigast rusa in och hämta min mobil. Detta tog ca: 2 sek. När jag kom ut var alla barnen putts veck. Jag sprang i väg ner på vägen för att titta om de hade gått mot sopen, då jag hörde Hustrun ropa att det gått upp mot bilarna. Ändrade hastigt kurs och rusade efter. Där gick Ville och lullade för sej själv för att plocka hallon. De andra barnen befann sej redan uppe i Anexet hos våra hyresgäster. Vi plockade hallon och jag matade Ville med säkert en halv liter, och ändå ville han ha mera. Kan inte fatta att det ryms så mycket i den lilla kroppen.

Man har ju sagt att dagens barn inte har någon fantasi. Då är det nog något fel på våra barnbarn. Vi köpte ju en ny pool till semestern, den har visserligen används flitigt i sommar. Men när vi hade blåst upp den och fyllt den med vatten, Ja vad var barnen då. Jo de satt och lekte på den gamla upp och ner vända poolen, och hade jätte roligt.

Lekstugan som vi köpte för dyra pengar, jag byggde upp den, Hustrun och Malin lag in ett golv, Hustrun köpte möbler och målade dem så det blev tipp topp.

Var leker de nu. Jo de har ett hus under en tall på ett berg. Där fångas krokodiler som de sedan tillreder och äter upp. Snacka om fantasi. Tror inte ett skit på att dagens barn inte har någon fantasi. Det är bra att släppa lös dem på landet, så fixar de resten själva.

God natt, och sov gott.

Ville funderar på en rymning.


Här är den nya lekstugan belägen, på berget under en tall.


Här spatserar Ville och Juni på gräsmattan, och Noel kommer springande.


Morfars utsikt från hängmattan.


Barn leker allra bäst på kvällen.


Trädgårdsmästare Ville.

Av Janne - 8 augusti 2009 08:35

Vaknade i dag av att det hettade i ansiktet. Man kan säga att det var solbränna, för det var nämligen solen som sken rakt in och brände mitt ansikte. Hade ju monterat ned gardinen när jag målade. Det är ju smällar man får ta. Nu har jag i alla fall tagit mej ett morgondopp. Mycket skönt. Sedan ska jag och Alfonz gå upp till de andra och äta en god frukost. Börjar känna mej lite hungrig.

Ha de.

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards