Arbetsläger 3:51

Alla inlägg den 18 januari 2010

Av Janne - 18 januari 2010 12:49

Ja nu är helgen över och det har varit fullt upp hela tiden, födelsedagsuppvaktningar blandat med Ikea besök. Lördagen började med shopping på Ikea, sedan var det 50-uppvaktning på kvällen.


I Söndags blev det en liten sovmorgon faktiskt, med en god frukost samtidigt som vi tittade på ”Stjärnorna på slottet” på webben. Nu var det Kjelle Bergkvist som höll i rodret. En mycket härlig och rolig kille som står för det han säger, och säger det han tycker, samt att han är en mycket bra skådis. Funderar faktiskt på att titta på programmet en gång till.


Sedan var det uppvaktning av ”Nolle” som fyllde 5 år den åttonde. Där blev det lunch och kaffe med tårta, mycket gott. Och full rulle på alla barnbarnen som vanligt.


  

Paketöppning.

 

  

Här är söta Alma.

 

  

Intresset är stort när Morfar hjälper till att plocka ur den radiostyrda

bilen ur kartongen.

 

  

Tror ni att Ville är intreserad av bilen.

 

  

Och så blev det fiskdamm.....


  

...och jättegod tårta.


Efter det var det ånyo ett Ikea besök. Vi hade tagit kärran med oss för att frakta hem soffan på, och det var tur för den var ganska skrymmande, plus att vi köpte en liten fåtölj också.

Hela kvällen gick sedan åt för att montera skiten. Det är ganska konstigt, fast man kollar på dessa monteringsanvisningar så blir det fel. Hade skruvat ihop hela lådan under soffan när jag upptäckte att jag hade satt fronten i bak. Inte alls bra, och det var bara att göra om. Inte undra på att det tar tid.

Hustrun brottades med att försöka klä på soffan och fåtöljen klädseln. Det var nästan så man kunde tro att de gjorde motstånd emellanåt. Men allt blev bra till slut, och vi kunde sitta och ta det lugnt i det nya möblemanget.


  


  

Ha det så gott, vi hörs.

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7 8 9
10
11
12 13 14
15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards