Arbetsläger 3:51

Alla inlägg under maj 2009

Av Janne - 13 maj 2009 15:42

På väg hem från jobbet idag svängde jag in på coopen i Rotan för att panta två kassar med burkar och flaskor från landet, som låg och skramlade i bakluckan. När jag fått ut mina pengar vid informationsdisken kom jag på att jag skulle spela lite på hästarna i morgon. En Harry på v75 i morgon sa jag. Ok sa kassörskan. När jag drog mitt kort i kortläsaren kom texten ”kortet ej godkänt” upp. Dra igen, sa kassörskan. Jag drog mitt kort, och samma text kom fram. Tankarna började snurra i skallen. Dra igen, hörde jag. Men samma text kom fram. Det är ju ett ganska nytt kort tänkte jag, och pengar finns. I alla fall krediten. Dra igen hörde jag, men samma fenomen uppstod. Har du inget annat kort, hörde jag expediten säga. Annat kort vadå? Svarade jag. Ett Visa kort tillexempel, sa expediten. Det där är ett Ok kort. Jag fick upp mitt Visakort rätt snabbt och drog det. Det fungerade alldeles utmärkt. Jag tackade för mej, och när jag skyndsamt begav mej därifrån, sneglade jag på expediten. Hon hade ett leende på sina läppar.

Av Janne - 13 maj 2009 13:12

Soligt och fint fortfarande. Men det är inte någon värme ännu. Vi får hoppas att det kommer till helgen, när man ska vara ute och jobba i trädgården. I kväll ska vi ut och äta middag med svärfar igen, på Malmgrenska krogen. Det ska bli gott. Affe får stanna hemma hos svärfar under tiden. Jag brukar åka och hämta honom när vi har ätit, medan hustrun går och handlar med sin lilla pappa. Jag köpte lite penséer för ett tag sedan, som jag planterade på terrassen. Dom har säckat några gånger men repat sej igen, och nu ser de riktigt fina ut. Kan bero på att hustrun satte ihop dem och grävde ner dem lite djupare. Av rosorna som hon fick på vår bröllopsdag, återstår bara en. Den har inte säckat en millimeter Men har dessvärre blivit nästan svart. Å andra sidan så är det väl inte så dumt med svarta rosor heller.

Hade vi hörs.

Av Janne - 12 maj 2009 22:42

Nu är det kväller och jag ska gå och sussa. Har nyss varit i tvättstugan och hämta tvätten. Hustrun håller som bäst på att lägga in den i skåpet. Hunden är nykissad och bör kunna hålla sej till i morgon bitti när hustrun drar iväg. Ha en god natt.

Av Janne - 12 maj 2009 13:00

Tänk vad tiden rusar iväg. Det är ju redan tisdag, och i morgon är det onsdag. Konstigt att dagarna hinner komma i rätt ordning, när det går så himla fort.

Eller hur?

Av Janne - 11 maj 2009 21:27

Lite bilder från helgens begivenheter.

Av Janne - 10 maj 2009 21:35

Det var den helgen det. Nu är vi hemma igen, efter en skön veckoända. I lördags så gjorde vi ordning några rabatter nere vid lillstugan. Lite slitigt var det allt, men det blev bra. Är inte riktigt klara ännu, för byggtimret räckte inte till allt. Ändå köpte jag tjugo stockar. Får nog införskaffa ca: fem- sex stycken till nästa helg. I dag har vi kryddat rabatterna med lite gödning samt fyllt på med plantjord. Det blir nog smaskens för växterna. Blommorna i rabatten vi gjorde i ordning förra året är väldigt kraftiga i år. Eddie och Maria har fixat med lillstugan. De har tilläggsisolerat ena köksväggen, satt ny panel samt rödfärgat. Även Noel var med och hjälpte till. Han och mormor körde bort en massa tegelstenar. Han slet riktigt duktigt faktiskt. I går blev hustrun och jag bjudna på en mycket god middag av vår dotter och svärson. Det blev tre rätter. Mycket gott, med tre sorters vin till. Det kan de gärna få göra om, tycker jag. Hustrun var också mycket nöjd eftersom hon slapp att stå i köket, och kunde vara ute och påta i rabatterna i stället. Ska nog försöka få in lite bilder i morgon så ni inte tror att jag sitter och ljuger för er. Ha det så gott, vi hörs.

Av Janne - 9 maj 2009 02:00

Vaknade i morse till en gråmulen hustru. Satt nämligen och tittade på hockey i fredags kväll med Eddie, och drack några pilsner. Blev utvisad av hustrun i mitten av andra perioden för passivitet. Satt med gamnacke och sov. Fick gå och lägga mej med löfte om att inte snarka. Vilket jag tydligen inte kunde hålla. Jag hade inte bara dragit timmerstockar, utan låtit som ett helt sågverk, enligt hustrun. Hon hade inte somnat fören efter kl. 02,00. Jag hade inte märkt av något oväsende. Men tydligen hade hon jobbat förbrilt med att stänga av eländet, Själv kände jag mej som om jag började bli förkyld. Kände lite strävhet i halsen, men det gick över som tur var. Det är ju så nu för tiden att förkylningar kommer och går, och inte kan man göra något åt eländet. Nu ska jag gå och knyta mej. Timman är sen, och hustrun vill sova. Lite ansvar känner man ju. God natt och sov goltt.

Av Janne - 8 maj 2009 13:08

Ursäkta att jag stör.

Skulle bara påminna om att det är FREDAG.

Solen skiner och landet väntar.

Ha de, vi hörs.

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards